Oburon | Aanbod


 •  
   

     Foto    grafie

  Aanbod

  Bekijken

 •  
   

  Illustratief Ontwerp

  Aanbod

  Bekijken
  10
  december
  2014

  Trendrede 2015

  Trendrede 2015
  De TrendRede is een cadeau voor burgers, bedrijven en bestuurders in Nederland en wordt belangeloos samengesteld door een groep vooraanstaande trendwatchers. Dit jaar wordt op de tweede dinsdag van september in Seats2meet.com Utrecht CS voor de vijfde keer de TrendRede uitgesproken. Wij presenteren u graag onze TrendRede 2015!

  TrendRede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers en kadert en clustert de actualiteit in drie grote overkoepelende thema’s en toont Nederland daarmee een uitgelicht pad richting de toekomst. Het event kende veel belangstelling. Meer dan 200 mensen zijn live aanwezig en meer dan 500 mensen kijken live mee. #trendrede is altijd trending topic op twitter!

  Wat is het doel van deze samenwerking?

  De gezamenlijke toekomstdenkers laten door middel van de TrendRede zien dat de grondige analyse van trends een belangrijke bijdrage kan leveren aan de maatschappelijke en economische groei van Nederland. Op dit moment worden we teveel geleid door de waan van de dag. Deze jaarlijkse TrendRede wil Nederland stimuleren om gefundeerd vooruit te zien, door de grote golven te schetsen van waaruit kleinere trends en hypes de komende jaren voortkomen.

  Categories: Oburon Blog

  Plaats een reactie

  U plaatst een reactie als gast

  Volg Oburon Design op Facebook

  U kunt Oburon Design ook volgen via

   
  Volg Oburon Design op:

  FACEBOOK - TWITTER - GOOGLE+