Oburon | Aanbod


 •  
   

     Foto    grafie

  Aanbod

  Bekijken

 •  
   

  Illustratief Ontwerp

  Aanbod

  Bekijken
  03
  april
  2013

  Verouderde website? - kies nu voor een frisse doorstart!

  Verouderde website? - kies nu voor een frisse doorstart!

  Oude Joomla versie?

  Als uw website is verouderd en deze draait nog op een oude versie van Joomla! (1.5.x), dan is het verstandig deze te upgraden naar een hogere versie. (2.5 of 3.0) 

  Joomla! 1.5 wordt op dit moment niet meer verder ontwikkeld en wordt ook niet meer ondersteund. Dat wil zeggen dat er geen (beveiligings)updates meer gedaan worden. Dit vergroot de kans dat de website door een kwaadwillend persoon wordt gehacked en hier zijn eigen inhoud op plaatst of ervoor zorgt dat bezoekers automatisch worden doorgelinkt naar een andere website.

  Dit kan er in resulteren dat uw website (tijdelijk) wordt geblokkeerd door het hostingbedrijf of dat uw gehele website uit de lucht wordt gehaald. Dit is voor ieder commercieel ingesteld bedrijf niet erg prettig. Indien er een goed backup van uw website bestaat, is het een eenvoudige taak om alles opnieuw te plaatsen, de eventuele 'slechte' code, geplaatst door de hacker, eruit te halen, het admin wachtwoord aan te passen en de website is weer in de lucht.

  Indien er geen (recente) backup bestaat van uw website, dan kan het een heel ander verhaal worden. Indien de provider de bestanden heeft verwijderd* kan het zo zijn dat de hele website vanaf de grond af opnieuw opgebouwd dient te worden, met alle kosten van dien. (*Zoals gezegd, dit verschilt per provider, een 'goede' provider zou dit mijns inziens nooit mogen doen en kan volstaan met het tijdelijk blokkeren van de inhoud om de servers veilig te stellen).


  Keep calm and upgrade you website

  Om te voorkomen dat de website binnen de kortste keren opnieuw wordt gehackt is het daarnaast van belang dat de website zo snel mogelijk wordt geupgrade naar een nieuwe Joomla! versie

  U kunt op eenvoudige wijze testen welke versie van Joomla! uw website gebruikt en of deze aan een update (of upgrade) toe is. Via onderstaande link kunt u uw website invullen en zult u kunnen zien of uw website up-to-date is.:

  KLIK HIER OM UW VERSIE TE CHECKEN

  Geeft de website aan dat uw versie verouderd is, geef dit dan direct door aan degene die uw website onderhoudt zodat de nodige stappen ondernomen kunnen worden.

  Oburon Design neemt zorg uit handen

  Komt u er zelf niet uit bij het upgraden? Geeft u eigen webmaster geen thuis? Oburon Design neemt u graag alle zorgen uit handen, snel en voor een redelijke prijs. Alle door Oburon Design gebouwde websites draaien op de laatste Joomla! versies (2.5 en 3.0) en worden regelmatig geupdate. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een GRATIS WEBSITE check.

  Categories: Oburon Blog

  Plaats een reactie

  U plaatst een reactie als gast

  Volg Oburon Design op Facebook

  U kunt Oburon Design ook volgen via

   
  Volg Oburon Design op:

  FACEBOOK - TWITTER - GOOGLE+